Stoelreservering Transavia

Wilt u extra beenruimte, of wilt u er zeker van zijn dat je met je hele reisgezelschap bij elkaar zit? Reserveer nu alvast uw stoel!

Klik hier om uw stoel voor de heen- en terugreis te reserveren.

transavia.com biedt de mogelijkheid om tot uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht tegen een vergoeding een stoel te reserveren. Het is op de meeste routes van transavia.com mogelijk om stoelen te reserveren. U krijgt voor uw bestemming altijd te zien of stoelreservering mogelijk is.

U kunt een keuze maken uit een stoel met extra of standaard beenruimte, bij het raam, aan het gangpad of in het midden van een rij. Daarnaast kunt u bepalen of u liever voorin, in het midden of achterin het vliegtuig wilt zitten. De keuze is geheel aan u.

Online inchecken met Transavia

Wanneer u een vliegreis boekt en vliegt met Transavia kunt u online inchecken. Dit geldt voor vluchten vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Online inchecken is alleen mogelijk bij een reis met enkel volwassenen. Als u met kinderen reist, dan kunt u op de betreffende luchthaven inchecken.
U kunt inchecken vanaf 24 uur tot 3 uur vóór vertrek.

Check nu vast in

Het Transavia bevestigingsnummer is uw reserveringsnummer bestaande uit 8 cijfers. Voorbeeld: uw reserveringsnummer is 03 NVN 12345678, dan is 12345678 uw bevestigingsnummer