Stoelreservering Transavia

Wil je extra beenruimte, of wil je er zeker van zijn dat je met je hele reisgezelschap bij elkaar zit? Reserveer nu alvast je stoel!

Klik hier om je stoel voor de heen- en terugreis te reserveren.

Transavia biedt de mogelijkheid om tot uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht tegen een vergoeding een stoel te reserveren. Het is op de meeste routes van Transavia mogelijk om stoelen te reserveren. Je krijgt voor je bestemming altijd te zien of stoelreservering mogelijk is.

Je kunt een keuze maken uit een stoel met extra of standaard beenruimte, bij het raam, aan het gangpad of in het midden van een rij. Daarnaast kun je bepalen of je liever voorin, in het midden of achterin het vliegtuig wilt zitten. De keuze is geheel aan jou.

Online inchecken met Transavia

Wanneer je een vliegreis boekt en vliegt met Transavia dan kun je online inchecken. Dit geldt voor vluchten vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Alleen reizende kinderen kunnen alleen op de betreffende luchthaven inchecken.
Je kunt inchecken vanaf 24 uur tot 3 uur vóór vertrek.

Check nu vast in

Het Transavia boekingsnummer is je Neckermann reserveringsnummer bestaande uit de 8 laatste cijfers. Voorbeeld: je reserveringsnummer is 03 NVN 12345678, dan is 12345678 je boekingsnummer die je tijdens het inloggen op Mijn Transavia gebruikt. Dus zonder 03 NVN er voor.