Neckermann werkt samen met een tweetal goede luchthaventaxibedrijven:

1. Taxi2Airport – 15% Neckermann korting

t2a-banner2x

Wij willen dat je ontspannen op vakantie gaat met onze deur tot deur taxiservice. Trek de voordeur achter je dicht en het genieten kan beginnen.

Je wordt opgehaald in een privé taxi, speciaal voor jouw reisgezelschap. Taxi2airport.com werkt samen met taxibedrijven door heel Nederland, waardoor je de keuze hebt uit verschillende soorten vervoer.

Bovendien ontvang je als klant van Neckermann 15% korting!

Reserveer een taxi >>

2. Travel taxi

schipholtaxi

Travel Taxi is de landelijke taxiservice van en naar Schiphol of iedere andere luchthaven in Nederland. Bekijk het tarief en reserveer via onderstaande link.

Travel Taxi vervoert je 24 uur per dag, 7 dagen per week op comfortabele wijze naar de luchthaven van jouw keuze en biedt je voor online reserveringen tot 24 uur voor vertrek een gegarandeerde beschikbaarheid.

Het luchthavenvervoer vindt plaats tegen een vast tarief, dat afhankelijk is van de vorm van dienstverlening, het aantal personen, hoeveelheid bagage, vertrekadres en de gewenste luchthaven. Je hebt de keuze tussen een gedeelde, privé of zakelijke taxi.

Schiphol Travel Taxi is een initiatief van Amsterdam Airport Schiphol, de Nederlandse Samenwerkende Taxibedrijven en Connexxion Taxi Services en is geassocieerd ANVR lid.

Direct je taxi reserveren!