Neckermann & Freebird

Neckermann vliegt sinds 2019 met Freebird Airlines naar zonovergoten bestemmingen zoals Egypte en enkele Canarische eilanden (Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria).
Freebird Airlines is een relatief jonge luchtvaartmaatschappij die in 2001 werd opgericht en inmiddels bestaat de vloot uit 8 Airbus A320 toestellen, waarvan de laatste nieuwe 3 toestellen in 2015 aan de vloot zijn toegevoegd.
Freebird heeft betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit uit zich o.a. in het feit dat ze als eerste Turkse luchtvaartmaatschappij het ISO 9001:2000 certificaat en de IOSA registratie (IATA Operational Safety Audity) hebben behaald. Dit zijn internationaal erkende certificaten die o.a. aangeven dat Freebird voldoet aan bepaalde strenge kwaliteitseisen en de behoeften en wensen van de klant.
Je vakantiegevoel begint al op het moment dat je aan boord stapt. Je kunt tegen betaling (alleen cash) genieten van verschillende warme en koude snacks en drankjes.

Begin je vliegreis ontspannen!

Om de start van je vakantie nog eenvoudiger te maken en lekker ontspannen te laten beginnen kun je bij Freebird Airlines van te voren al je ruimbagage bijboeken, je vliegtuigstoel en zelfs een maaltijd reserveren!

Bagage bijboeken

Heb je nog geen koffer bijgeboekt en wil je niet alleen met handbagage reizen? Regel dit dan snel en eenvoudig voor je vertrekt. Je kunt dit doen via de website of via het call center (023 – 513 55 56). Je handbagage mag maximaal 8 kilo wegen.

Reserveer je stoel

Wil je zeker zijn van een plaats naast je reisgenoot of familie? Of gaat je voorkeur uit naar een plekje aan het raam? Kies van tevoren waar je wilt zitten. Dit kan al vanaf 60 dagen voor vertrek.

Reserveer je stoel >>

Reserveer je maaltijd

Ook is het mogelijk om vooraf een maaltijd voor aan boord te reserveren. De prijzen hiervan zijn aantrekkelijker als je dit doet voordat je vertrekt als de prijs die je betaald in het vliegtuig tijdens de vlucht.

Reserveer je maaltijd >>

Online inchecken

Online inchecken is op dit moment helaas nog niet mogelijk bij Freebird.