Stoelreservering Transavia

Wil je extra beenruimte, of wil je er zeker van zijn dat je met je hele reisgezelschap bij elkaar zit? Reserveer nu alvast je stoel!

Klik hier om je stoel voor de heen- en terugreis te reserveren.

Het Transavia boekingsnummer is je Neckermann reserveringsnummer bestaande uit de 8 laatste cijfers. Voorbeeld: je reserveringsnummer is 03 NVN 12345678, dan is 12345678 je boekingsnummer die je tijdens het inloggen op Mijn Transavia gebruikt. Dus zonder 03 NVN er voor.

Transavia biedt de mogelijkheid om vanaf 12 weken voor vertrek tot uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht tegen een vergoeding een stoel te reserveren. Het is op de meeste routes van Transavia mogelijk om stoelen te reserveren. Je krijgt voor je bestemming altijd te zien of stoelreservering mogelijk is.

Let op: indien er meer dan 9 personen zijn, is stoelen reserveren niet mogelijk.

Je kunt een keuze maken uit een stoel met extra of standaard beenruimte, bij het raam, aan het gangpad of in het midden van een rij. Daarnaast kun je bepalen of je liever voorin, in het midden of achterin het vliegtuig wilt zitten. De keuze is geheel aan jou.

Let op: Sinds enige tijd biedt Transavia 4 stoel categorieën aan. De verschillen vind je in de volgende tabel:

StoelWat?Tarief
(enkele reis)
Standaardstoelzelf kiezen waar je zit€ 4 - € 6
Upfront (rij 2 t/m 7)snel uitstappen€ 6 - € 9
Extra beenruimte
(bij de nooduitgang)
meer comfort€ 8 - € 15
Front row (rij 1)als eerste uitstappen€ 12 - € 21

Tot 48 uur voor vertrek kan de stoel naar keuze, tegen betaling, vastgelegd worden. Tijdens de internet check-in vanaf 48 uur van tevoren, blijft de reservering van een standaard stoel gratis. Als je zelf geen stoel kiest, dan reserveert Transavia een beschikbare stoel.

unnamed