Er gebeurt veel in de wereld. Daarom informeren wij je in het geval van escalaties zoals (natuur)rampen, luchtvaartstakingen, etc. zo goed mogelijk over de omstandigheden. We geven hier regelmatig updates. Deze informatie is ook terug te vinden op onze Facebookpagina en op Neckermann.nl.

Op de pagina ‘Reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken’, vind je reisadvies, informatie en actuele berichten over diverse bestemmingen vanuit het Ministerie. Lees meer >>.

Melding 14 juni 2019

Inbraak hoofdkantoor Thomas Cook Nederland

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een bericht dat u via email van ons heeft ontvangen met betrekking tot de inbraak in het pand waar Thomas Cook gevestigd is, dan staan onze collega’s van de afdeling klantenservice u graag te woord tijdens openingstijden. Het speciale telefoonnummer dat daarvoor is geopend, vindt u in het betreffende bericht dat u van ons ontvangen heeft.

De afdeling klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen CS@thomascook.nl wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug. Indien u hierover geen bericht via email heeft ontvangen betreft het u niet en hoeft u niets te doen.