19 februari 14.30 uur – Laatste update staking Transavia maandag 19 februari

De werkonderbreking vanwege de staking op 19 februari is voorbij. Op dit moment wordt hard gewerkt om de vertraagde vluchten zo snel mogelijk te laten vertrekken. Vanwege de complexe situatie zijn verdere vertragingen en annuleringen mogelijk.

Wij doen ons uiterste best om eventueel getroffen klanten daar zo snel en goed mogelijk over te informeren, indien dit het geval is. Je kunt de meest actuele status van je vlucht in de gaten houden via transavia.com.

 

19 februari 12.45 uur – Update staking Transavia maandag 19 februari

Door stakingen van piloten van Transavia zijn de vluchten van Neckermann voor vandaag, maandag 19 februari, momenteel vertraagd naar de volgende vertrektijden:
– Amsterdam – Dubai                    vertrek 15.00 uur
– Amsterdam – Madeira                vertrek 13.10 uur
– Amsterdam – La Palma              vertrek 13.15 uur
– Eindhoven – Faro                        vertrek 13.00 uur

Deze tijden zijn onder voorbehoud. Je kunt de actuele status van je vlucht in de gaten houden via transavia.com . Je kunt zoals gebruikelijk 2 uur van tevoren inchecken voor je Transavia vlucht.

We zijn bereikbaar via telefoon, facebook of chat. Het noodnummer (023 – 513 5595) is nog tot 17.00 uur bereikbaar vandaag.

 

18 februari – 23.00 uur – Update staking Transavia maandag 19 februari 

Door stakingen van piloten van Transavia zijn de vluchten van Neckermann voor maandag 19 februari momenteel vertraagd naar de volgende vertrektijden:
 
– Amsterdam – Dubai vertrek 13.00 uur
– Amsterdam – Madeira vertrek 13.10 uur
– Amsterdam – La Palma vertrek 13.15 uur
– Eindhoven – Faro vertrek 13.00 uur
 
Deze tijden zijn onder voorbehoud. Je kunt de actuele status van je vlucht in de gaten houden via Transavia.com.
Op dit moment contacteren we de betreffende klanten. Je kunt zoals gebruikelijk 2 uur van tevoren inchecken voor je Transavia vlucht.
 
Neckermann klanten die morgenochtend met Transavia naar Tenerife zouden vliegen zijn inmiddels geïnformeerd en omgeboekt naar een vlucht van Small Planet Airlines die om 08.00 uur morgenochtend vertrekt.
 
We zijn vanaf nu bereikbaar via facebook of chat. Het noodnummer (023 – 513 5595) is morgenochtend vanaf 09.00 uur weer bereikbaar.

 

18 februari – 19.00 uur – Update staking Transavia maandag 19 februari 

Zojuist is bekend geworden dat piloten van Transavia morgenochtend tot 12 uur ‘s middags gaan staken. Dit betekent dat een aantal ochtendvluchten niet op het geplande tijdstip zal vertrekken. Op dit moment kijken wij samen met Transavia hoe wij de overlast voor onze klanten zoveel mogelijk kunnen beperken.

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met klanten die het betreft. Voor eventuele vragen is het noodnummer (023- 513 5595) geopend vanaf 20.00 uur.

Klanten die op dit moment op een vakantiebestemming zijn en maandag terugkeren worden geïnformeerd door de reisleiding ter plaatse.

 

17 februari – 17.15 uur – Stakingsacties Transavia-piloten aangekondigd

Transavia-piloten hebben stakingsacties aangekondigd, het is echter nog onduidelijk waar en wanneer. Wij zijn samen met Transavia voorbereid om bij een staking de overlast voor onze klanten zo veel mogelijk te beperken.

Voor vertrekkende en terugkomende vakantiegangers op zaterdag 17 februari wijzigt er niets. Indien jouw vlucht, in geval van een staking, niet op de geplande tijd vertrekt, word je door ons ruim van tevoren geïnformeerd. Hou onze website in de gaten voor actuele informatie.

 

16 februari – 17.00 uur – Mogelijke stakingsacties Transavia-piloten aangekondigd

Door Transavia-piloten worden morgen mogelijk stakingsacties aangekondigd voor aankomende zondag. Wij zijn samen met Transavia in voorbereiding om bij een eventuele staking de overlast voor onze klanten zo veel mogelijk te beperken. Wij gaan er vooralsnog niet vanuit dat er gestaakt gaat worden en dat alle vluchten volgens planning kunnen vertrekken maar een goede voorbereiding is noodzakelijk in deze.
Uiteraard wordt gekeken naar vakantiegangers die zondag vertrekken maar zeker ook naar de mensen die op dit moment op een vakantiebestemming zijn en zondag terugkeren. Klanten die zondag vertrekken, worden in geval van staking, morgenmiddag door ons geïnformeerd. Klanten die op dit moment op een vakantiebestemming zijn en zondag terugkeren worden geïnformeerd door de reisleiding ter plaatse.