Orkaan Irma – Laatste reisadvies – 07 september 2017 14:18 uur

Orkaan Irma werd op 5 september als een categorie 5 orkaan geclassificeerd. Zij passeert momenteel de noordkust van de Dominicaanse Republiek en Haïti, en wordt op donderdag 7 september aan de noordkust van Cuba verwacht. Er is een orkaanwaarschuwing voor de Dominicaanse Republiek en Cuba, en er is een orkaanwacht voor Miami en de Florida Keys.

Vanwege de onvoorspelbare aard van orkanen is het onduidelijk wat de impact in Orlando zal zijn. We houden de situatie nauwlettend in de gaten zoals het ontwikkelt.

Zoals bij alle orkanen heeft de lokale overheid van toepassing zijnde procedures getest die geactiveerd worden wanneer een orkaanwaarschuwing wordt afgegeven. We werken samen met de autoriteiten en onze hotels om onze klanten zo veilig, comfortabel en goed geïnformeerd mogelijk te houden. Ons Special Assistance Team is nu in Cuba en de Dominicaanse Republiek om onze klanten verder te helpen.

De Cubaanse autoriteiten hebben voor de ochtend van donderdag 7 september een evacuatie voor Cayo Coco, Cayo Guillermo en Cayo Santa Maria uitgevaardigd. Onze Resort teams en ons Special Assistance Team helpen onze klanten met deze evacuatie naar Varadero en Havana en blijven bij hen tijdens de reis. Wij bieden gratis wijzigingen of annuleringen aan voor klanten die naar de Dominicaanse Republiek, Cuba, Miami en Orlando reizen tot en met zondag 10 september.

Als u tijdens deze periode op reis gaat , neem dan contact met ons op 023 5135 556 om uw reisprogramma te bespreken.

De veiligheid van onze klanten is altijd onze eerste prioriteit. We blijven deze krachtige storm en de mogelijke impact op Florida volgen. Controleer deze pagina voor verdere updates als de orkaan door het Caribisch gebied beweegt.