Ministerie van Buitenlandse zaken
MinBuza reisadviezen – Inclusief veiligheidsinstructies voor op de vakantiebestemming

Het Ministerie van Buitenlandse zaken geeft reisadviezen om aan te geven of het wel of niet aan te raden is om naar bepaalde landen of gebieden te reizen. Hieronder staan een aantal handige links naar recent veel gezochte landen. Naast informatie geven ze diverse tips over wat je moet doen als er iets misgaat tijdens de vakantie.

Tunesië
Turkije
Egypte

We houden je op de hoogte
Bij Neckermann is de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers topprioriteit. Daarom reageren wij direct als het Ministerie van Buitenlandse zaken ons informeert en/of negatief reisadvies geeft over één van onze vakantiebestemmingen.

Ontradend reisadvies
Mocht het reisadvies wijzigen naar een ontradend reisadvies (‘alleen noodzakelijk reizen’ of ‘niet reizen’) voor één van onze vakantiebestemmingen, stoppen wij direct met het aanbieden van reizen naar deze bestemming en repatriëren wij gasten en medewerkers die daar verblijven.

Op de website van Neckermann is altijd de meest actuele informatie, over vakantiebestemmingen waar het Ministerie het reizen ontraadt, te vinden. Dit wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele noodnummers zullen ter beschikking worden gesteld in tijden van crisis voor familie, vrienden en nog vertrekkende klanten. Wij adviseren iedereen om voor vertrek de meest recente informatie over hun vakantiebestemming te lezen.

Meer informatie
Mocht je graag aanvullende informatie ontvangen of wil je het advies voor het betreffende vakantieland verifiëren dan bestaan de volgende mogelijkheden:

• Check de site van het Ministerie van Buitenlandse zaken en vul je vakantieland in bij ‘Reisadvies per land of gebied’.
• Check de klantenservice van Neckermann voor meer informatie. De informatie staat onder het kopje ‘voor vertrek’ -> ‘reisadvies’.
• Vraag het reisbureau waar de boeking gemaakt is voor meer informatie.
• Bel het customer contact center van Neckermann 023 5135 556. Onze medewerkers kunnen de meest actuele informatie geven.