Neckermann werkt met twee goede partijen samen die je bagage naar de luchthaven of naar je bestemming kunnen brengen. Dit is echt het nieuwe reizen. Gemak dient de mens. Niet meer slepen met koffers, maar licht naar je luchthaven of zelfs hotel reizen.

PostNL Bagageservice

Van thuis naar de luchthaven

Wil jij niet meer in de trein slepen met je bagage of is je auto te klein? Met de bagageservice van PostNL worden koffers en tassen de avond voor vertrek thuis bij je opgehaald en rechtstreeks naar het vliegveld gebracht.

Een ontspannen begin van de vakantie! De bagage haal je op Schiphol op een centrale locatie op en kan je eventueel de laatste spullen in de koffer doen. Je checkt je bagage in en je bent klaar!

JA, ik laat mijn bagage ophalen!

 

Travel Light Bagageservice

Van thuis naar je vakantiebestemming

Wil je écht ontspannen op reis? Laat je bagage opsturen! Deze staat gegarandeerd klaar in je hotel voordat je geland bent!

Bekijk in dit filmpje hoe makkelijk het werkt.

In veel gevallen is opsturen nog goedkoper dan (extra) bagage bijboeken bij luchtvaartmaatschappijen. Travel Light verstuurt je golf, fiets, winstersportbagage of koffers, simpel en snel binnen de Europese Unie, van huis naar hotel, én terug! Travel Light is powered by TNT Express één van de grootste logistieke partijen in de wereld.

Laat je verrassen door de service van Travel Light en het gemak van reizen zonder bagage.

Check je bagage online in bij Travel Light