Bustransfers
In je reisbescheiden vind je of je een vakantie in- of exclusief een bustransfer hebt geboekt. Als je een vakantie inclusief bustransfer hebt geboekt, wordt je bij aankomst op de luchthaven ontvangen door een vertegenwoordiger van Neckermann. Die herken je aan het oranje/grijze uniform voorzien van het herkenbare Neckermann logo. Het kan zijn dat zij uit naam van Thomas Cook werken in plaats van Neckermann, echter is het Neckermann logo altijd te herkennen. Indien jouw vakantieboeking een bustransfer bevat, verwijzen zij je naar jouw bus. Gebruik de ontvangen (bus)vouchers en neem plaats in de bus.

Soms worden aankomsten van verschillende vluchten met een gecombineerde transfer uitgevoerd. Hierdoor kan het zijn dat je even moet wachten voordat jouw bus naar jouw hotel vertrekt. Vervolgens brengt de bus je soms met en soms zonder begeleiding naar je verblijf. Afhankelijk van de ligging van je hotel, moet je nog één of enkele meters lopen, zodat de bus zonder oponthoud andere passagiers ook zo snel mogelijk naar hun verblijf kan brengen. De duur van de transfers zijn onderhevig aan de omstandigheden van het moment, waardoor de tijden zoals vermeld in de brochure, kunnen afwijken. Meestal laden medewerkers van agentschappen of accommodaties jouw bagage in en uit de bus, echter ben er zelf verantwoordelijk voor dat jouw bagage hierbij niet zoekraakt/vergeten wordt. Bijzondere bagage (surfplank/golftas/fiets/rolstoel/huisdier) kan meestal niet mee in de transferbus vanwege ruimtegebrek of plaatselijke wettelijke voorschriften. Voor bijzondere bagage dat wel mee kan, kan zal ter plaatse een bedrag gevraagd worden. Kosten voor het transport van bagage dat niet mee kan, zijn voor eigen rekening.

Bustransfer van je hotel naar de luchthaven
Een dag voor de terugreis vind je op het mededelingenbord bij de receptie van jouw hotel hoe laat jouw transferbus bij je hotel aankomt. Omdat de bus op de terugreis naar de luchthaven ook via verschillende hotels rijdt om andere Neckermann gasten op te halen, kan de reistijd langer zijn dan wanneer je rechtstreeks rijdt. Omdat ook tijdens de terugreis vluchten gecombineerd worden in één transferbus, kan het zijn dat je vroeger op de luchthaven bent dan noodzakelijk.

Vakanties zonder bustransfers
In je reisbescheiden vind je of je een vakantie in- of exclusief een bustransfer hebt geboekt. Heb je een vakantie zonder transfer geboekt, dan kun je de bustransfer via ons callcenter bijboeken (023 5135 556). Heb je via Neckermann aan taxi geboekt? Vraag dan de vertegenwoordiger van Neckermann naar verdere aanwijzingen. Mocht je zelf een taxi of een huurauto hebben geboekt, dan volg je de borden op de luchthaven om bij de betreffende locatie te komen.

Transfer bijboeken
Heb jij een vakantie zonder transfer geboekt? Dan kun je tot 2 weken voor vertrek alsnog je transferbus bijboeken via het call center van Neckermann: 023 5135 556.