Voor een reis naar Kenia geldt een visumplicht. Het is daarnaast van belang dat je paspoort of identiteitskaart nog minimaal 60 dagen geldig is na het aflopen van je visum.

Het visum voor Kenia is éénmalig geldig, en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Daarnaast is het visum zelf ook maximaal 90 dagen geldig, vanaf het moment dat u het visum aanvraagt. Denk eraan dat ook baby’s en kinderen een eigen geldig document en visum nodig hebben.

Indien je een andere nationaliteit hebt dan de Nederlandse, kan je bij jouw ambassade informeren welke documenten je nodig hebt. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde documenten. Alle financiële consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor eigen rekening.

Neckermann helpt je uiteraard graag bij het aanschaffen van dit visum. Kies uit een van onderstaande mogelijkheden:

  • Neckermann i.s.m. E-visums.nl
  • Online via het nederlandse formulier: link onderin deze pagina.
  • Binnen maximaal 5 werkdagen (in praktijk vaak binnen 24 uur).
  • Kosten € 69,95 per persoon te voldoen via IDEAL of overboeking.

Ambassade Kenia:

  • Online via http://evisa.go.ke/evisa.html (Engels)
  • Binnen 2 werkdagen