Materiaal huren via Neckermann

Heb je geen eigen materiaal? Geen probleem, Neckermann biedt je de mogelijkheid om materiaal vooraf te boeken, in samenwerking met onze partner Skiset.  Als Neckermann klant krijg je tot wel 50% standaard voordeel!

Skiset verhuurt garandeert alleen gecontroleerd materiaal van kwalitatieve merken in perfecte staat. Je kunt het gehuurde materiaal in ruilen voor een andere uitrusting die je beter bevalt.

Lees alles over materiaal huren via Neckermann.

Skikleding

Skikleding moet licht, beschermend en waterdicht zijn en mag nergens knellen of vervelend zitten. Goede onderkleding zorgt ervoor dat het transpiratievocht wordt opgenomen en dat je het niet te koud of te warm krijgt. Wij raden je aan de tijd te nemen voor de keuze van je kleding en je te laten adviseren in een goede sportwinkel.

Het dragen van een helm is in alle landen voor kinderen tot en met 15 jaar een verplichting. Voor volwassenen is een discussie gaande over het wel of niet verplichten om een helm te dragen. Dit kan dus per land en zelfs per skiregio in een land verschillen.

Het dragen van goede bescherming is erg belangrijk, uiteraard ben je hier zelf verantwoordelijk voor.

Materiaal

Als je op wintersport gaat, is kwalitatief materiaal zeer belangrijk. Als je eigen materiaal hebt, adviseren wij je dit in Nederland of ter plaatse te laten controleren en verzorgen. Een nieuwe waxlaag bijvoorbeeld maakt het glijden veel eenvoudiger.